imagesbookkeeping.jpg

Könyvelés

modul1

A könyvelés bizalmi munka. A vállalkozók akik könyvelőt szeretnének választani/váltani, nagyon nehéz helyzetben vannak! Honnan tudná eldönteni bárki is, hogy az a könyvelő jól, az adó és egyéb jogszabályokat betartva, de a vállakozás érdekeit nézve nagy szakértelemmel végzi a munkáját? Könyvelőként még én sem tudom első látásra eldönteni. Csak azt tudom javasolni, azt válassza akiről úgy érzi, hogy érdekli a vállalkozása és a találkozásuk alapján szimpatikus, úgy gondolja jól együtt tudnának dolgozni és maximális segítséget tud nyújtani vállalkozásával kapcsolatban. A távolság sem igazán akadály már a mai digitális világban. 

Amit én a munkámban nagyon fontosnak tartok az-az, hogy ismerjem ügyfeleimet, tevékenységüket és azt, hogy mit szeretnének elérni      vállalkozásukkal. Fontos, hogy minden ügyfelemre legyen elég időm, ezért nem vállalom túl magam.

Vállalkozások naprakész könyvelése, újrakönyvelés, munkaügyi, bér-, TB-ügyintézés.
Cégalapítás előtti konzultáció; gazdálkodási rendszer kialakítása, tervezése, adótanácsadás.

Munkánkat naprakészen végezzük, így nem fordulhat elő, hogy késik egy bevallás, vagy hogy Ön nem kap időben információt cége helyzetéről.

Könyvelési szolgáltatásaink röviden: analitikus rögzítés bizonylatok alapján, tárgyi eszköz nyilvántartás, a törvényben előírt bevallások elkészítése és benyújtása, havi értesítés a fizetendő adókról.

 Vállalkozásuk eredményes működéséhez - igényeiknek megfelelően - rendszeres, személyes tájékoztatást nyújtunk a törvényi és jogszabályi változásokról és segítünk megtalálni azokat az adózási lehetőségeket, amelyek alapján szabályosan, de minden lehetőséget kihasználva készülhet a könyvelés.

Természetesen ehhez szükség van ügyfeleink együttműködésére is (pl. a bizonylatok időben történő eljuttatására).

Dőljön hátra karosszékében, és élvezze a cégvezetés örömeit, mi pedig megoldjuk könyvelési és adózási problémáit.

Megbízható könyvelőt szeretne?

Mi többet ajánlunk!

Megtakarítjuk Önnek a könyvelésre fordított kiadásokat.

Kapcsolatfelvétel

Cégnév: AN-KA Bt.
Székhely: 1183 Budapest, Ráday Gedeon utca 98.
Telefon: +36 70 235 3237 
Ügyfélfogadás: Egyeztetés szerint
E-mail: info@ankakonyveles.hu

Jogi oldalak

Térkép

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház